Tercera edició del Curs d’Herpetologia en Noguera de Albarracín, Terol (19, 20 i 21 de maig)

Des d'Associació Herpetològica Timon (AHT) tenim el plaer d'anunciar-vos el primer curs herpetològic d'aquest 2023, que se celebrà els dies 19, 20 i 21 de maig . En aquest cas, tornem a la preciosa localitat de Noguera de Albarracín (Terol), on ja vam fer dos cursos l'any passat amb gran èxit. I aquesta vegada en unes dates immillorables per a observar amfibis i rèptils, en plena primavera. Durant el curs gaudirem d'un entorn natural privilegiat per a les pràctiques de camp, on poder aprendre i veure nombroses espècies d'herpetofauna associades a les zones altes mediterrànies del centre de la Península Ibèrica. El curs inclou dues nits d'allotjament en l'alberg "Tiempo de Setas" (Calle Mayor núm. 6, Noguera de Albarracín), del divendres al diumenge, i la manutenció, des del sopar del divendres al desdejuni del diumenge.

Preu: 130 euros (110 euros per als socis de l'AHT). Es lliurarà un diploma acreditatiu als participants.

Inscripció: a través del correu electrònic aht.timon@gmail.com o de les nostres pàgines de Facebook (Asociación Herpetológica Timon) i Instagram (@asociacion_timon). Es demanarà un pagament en senyal als participants del 50% del preu del curs per a inscriure's, que en cas de cancel·lació amb menys de 15 dies d'antelació respecte a l'inici del curs, serà retornada solament si la plaça cancel·lada resulta ocupada per un altre participant (és a dir, si es completa el total de 20 places disponibles).

Desplaçament: per als participants que ho desitgen, hi ha opcions de compartir transport des de la ciutat de València, així com des d'altres llocs segons la disposició de la resta de participants.