Curs d'Herpetologia en Morella (22, 23 i 24 de setembre)

Ens complau anunciar-vos el segon curs de herpetologia d'enguany, que farem aquesta vegada en territori valencià, concretament en la localitat de Morella, a la comarca dels Ports, els dies 22, 23 i 24 de setembre.

Durant el curs s'oferirà una formació bàsica teorico-pràctica en herpetologia, amb especial èmfasi en la biologia i conservació de les espècies presents en la C. Valenciana. Les pràctiques de camp es realitzaran en l'entorn natural de les comarques del Maestrat i Els Ports, amb gran riquesa en amfibis i rèptils.

El curs inclou l'allotjament en l'alberg Francesc de Vinatea, on es realitzaran les classes i els menjars, en règim de pensió completa, amb opció vegana per a qui la demane.

Preu: 135 euros (115 euros per als socis de l'AHT). Inclou l'allotjament i la pensió completa. S'entregarà un diploma acreditatiu als participants.

Inscripció: a través del correu electrònic aht.timon@gmail.com o de les nostres pàgines de Facebook (Associació Herpetològica Timon) i Instagram (@asociacion_timon). Es demanarà un senyal als participants del 50% del preu del curs per a inscriure's, que en cas de cancel·lació amb menys de 15 dies d'antelació respecte a l'inici del curs, serà retornada solament si la plaça cancel·lada resulta ocupada per un altre participant (és a dir, si es completa el total de 20 places disponibles).

Desplaçament: per als participants que ho desitgen, hi ha opcions de compartir transport des de la ciutat de València, així com des d'altres llocs segons els participants.